Portret

Portret business

Portretele care le propunem sunt formale și non-formale.

Portretele formale sau business, au scop de a prezenta persoana cu statut în afacere sau organizație. De regulă se solicită pentru a reprezenta managerii de nivel înalt.

Portretele business pot face parte din setul de prezentare a companiei. Dar pot fi solicitate separat, în funcție de planul de comunicare a afacerii.

Organizarea ședinței fotografice se desfășoară conform conceptului, în studiou, la birou sau în aer liber.

Portretele pot fi statice, când protagonistul privește direct în obiectiv, sau dinamice, în cadrul unui interviu sau interacțiuni.

Reieșind din locul de plasare a materialului vizual, portretul poate fi vertical sau orizontal. Este importantă specificarea pentru compunerea armonioasă a cadrului.

Portrete alb negru în studiou

Portretul alb-negru în studiou, poate fi pe realizat pe fundal negru sau alb. Portret pe fundal negru, de regulă, îl recomandăm pentru materiale ce țin de personalitatea subiectului.

Portretul în studiou pe fundal alb este o alternativă opusă și ține de perceperea și caracterul persoanei vizate.

Conceptul și scopul materialului publicitar sugerează formatul potrivit pentru portret.

Portrete non-formale

Portretele non-formale pot fi realizate în locații specifice, apropiate stilului de viață a caracterului, relative afacerii la dezvoltarea căreia participă sau a mesajului care dorește să-l transmită.

Portrete echipă

Fotografierea echipei pe fundal alb, în studiou sau la birou. De regulă aceste fotografii sunt destinate plasării pe pagina web, în prezentări sau rapoarte. Deasemenea, pentru imagini de profil in rețelele sociale sau senaturile email.

Solicită ofertă. Revenim rapid.


Design

Website

  • Dezvoltare site
  • Dezvoltare magazin online
  • Administrare magazin online
  • Suport tehnic
  • e-Commerce Plus Totul inclus

Programe